Če imate popolno zmago od 11,5 in lahko alternativno, nestanovitno napajanje nazaj v D’Andre Swift, merilo Philadelphie je resnično veliko v 12 mesecih leta 2023. Baltimore, sijajni kandidat za Bowl, se želi povzpeti stran od norega kreditnega položaja, točno to je uspelo mesecu nazaj. Ni treba posebej poudarjati, da je ekipa pozabila podajalca Lamarja Jacksona v 13. tednu, tik preden je izgubila tri od zadnjih štirih tipičnih tekem v sezoni. Sveža serija VegasInsider.com Consensus NFL je resnično enako pomembna kot ponudba Discover in ima opcijski denar za vašo priložnostno platformo. Nova vrstica Consensus bo dobila naslov dobra »Povprečna vrstica«, ker predlaga verjetno najbolj enotno število, ki je na voljo pri najnovejših športnih stavnicah na vašem VegasInsider.com. Nova soglasna vrstica je morda enaka novemu razponu za odklepanje, kljub temu, ko začnejo prihajati najnovejše stave, zato se njena številka pogosto razlikuje od novih začetnikov.

  • Sveže pnevmatike so se znova zdele neobdelane proti nestabilnim Tampa Bay Buccaneers znotraj 12. dne.
  • Izkušeni neposredni mentor Mike Vrabel je med najboljšimi v podjetju, v katerem ima Ryana Tannehilla in morda Derricka Henryja, ki se takoj vrne, in enega najboljših zaščitnih sledi v ekipi.
  • Popolnoma nova knjiga SuperBook se odpre od 40. dalje in zlahka napredujete do 41. in lahko do 41,5.
  • NBC-jev spored nedeljskih večernih športov se začne z rivalskim NFC vzhodnim dvobojem med MetLife Areno.
  • Celotna vrednost je padla s 40,5, tako da lahko do torka dosežete 37,5, v četrtek med večerjo je šla na 38, po znižanju na 37 sredi popoldneva v četrtek.
  • Ena izmed najbolj priljubljenih platform za igre na srečo NFL dejansko stavi na vašo videoigro NFL proti prenosu.

To so nekatere druge tekme, kjer bom ugotovil, da te vrste skupin zlahka https://stave-sportne.com/gamebookers/ presežejo sveže predvideno polno. Ne samo, da so novi 49-erji udarili bolj v pol ducata zadnjih devetih dvobojev leta 2022, še več, kot je dodatnih 5-0 v zgodovini Steelersov, ko so petkrat gostili San Francisco. Tukaj je nekaj živih športnih stav BetMGM, ki imajo možnost izbire na spletu takoj po začetku igre.

Razpored Swiss Open Gstaad Petek, 19. julij: tekme in televizija

Če radi stavite na dejavnosti z razvojem, denarnimi linijami ali skupnimi zneski, je ocenjevanje možnosti igranja NFL odličen način za povečanje sveže vrednosti, ki jo boste dobili za vsako stavo NFL, ki jo boste sklenili. Ne glede na to, nenehno iskanje najboljše možnosti NFL vam omogoča, da zagotovite najnovejše boljše dobitke na zmagah in hitreje odstranite v močnejših izgubah. Dimers vam ta teden zagotavlja informirane kvote lige NFL, ki temeljijo na mestu.

Oris iger na srečo 1. tedna in podrobnosti igre

Torej je vrstica dobila kot rezultat see ’em za 10. avgust, vendar se je hitro povrnila, da bi Cincy -dos v SuperBook. Celotna vrednost je za kratek čas dosegla dno v 46,5 do 9. avgusta, preden je šla na 47,5. San Fran je preklapljal kjer koli med -korak 3 in lahko -2,5 nekaj minut do 1. julija od SuperBook’s NFL priložnost Mesec prvi korak industrije. Celotna vrednost je takoj po odprtju maja dosegla 41,5, sredi julija pa se je vrnila na 41. Skupno se je odprlo v 41,5, poleti se je umaknilo, da vam pomaga 40,5 in do srede se lahko povzpnete na 42. Zdaj je na 41,5 do vašega nekaj-sredstev uživajte, ki imajo vstopnice skoraj tudi in lahko 56% denarja na vaš Nižji od.

Nyc Jets proti San francisco 49ers Priložnost, napoved, največje stave

betting url steam

Unders je šest-ena v igri Creatures v letošnjem letu, ki ima pet zaporednih unders. Popolnoma novi Whales je 5-0 ATS v primerjavi z organizacijami, ki zapuščajo informacije, 4-0 ATS, odkar je dobro znan, in lahko 3-0 ATS doma v letošnjem letu. Unders poskusite 6-1 v igrah Falcons v letošnjem letu, vi pa boste nekaj let imeli 17-6 v finalu videoigre Titans.

Philly dobi 60 % od sedežev, vi pa 58 % denarja najdete v Tampa Bayu. Matthew Stafford je ustvaril svojo prvo vrnitev k Ford Profession glede končnice in res lahko igrate, vendar ni bilo primerno imeti izgube v najnovejši Wild Credit Bullet. Ampak ne, Baker Mayfield je zgrabil po poznejših letih Toma Bradyja in morda boste v končnici dodali nove Buccaneers. Pridobili so le dve igri, vendar sanjajo o veliko boljših prispevkih k drugi strategiji More youthful’s.Zavetišče je imelo prednosti, zato je ostal on ali ona tako kot v mnogih igrah.

BetMGM je prvi odšel od Chiefs -6,5 do -6 v ponedeljek. Delno po zaslugi slabotne situacije v Arizoni med QB, je celotna kvota najnižja v skupini NFL Few days 1. Celotno od 41,5, enkrat se začne pri 42,5 in se lahko usmerite vse do 41 do 28. avgusta. Poleg tega vstopnice za denarno linijo in gotovina preizkušajo drug drugega, ki spodbujajo cuatro/step one do Titans. Denarna linija BetMGM je bila izpostavljena med svetniki v New Orleansu -190/Titani +150, kar je lahko danes -145/+120.

csgo betting

Aaron Rodgers je na splošno odlična diva, vendar je on ali ona skupaj z vrhunskim branilcem, kadar je zdrav. Najnovejši Jets imajo tudi med najboljšimi obrambami glede lige, in če jim uspe premagati 3-dnevnega zmagovalca AFC East Debtsa, bodo služili opazovati, da je pravi. Sveži Texans znova začenjajo bolj, saj imajo glavnega trenerja prvih sezon DeMeca Ryansa in novinca QB C. J. Strouda. Tudi če bi drug drugemu v letu 2010 dobro uspeli, je verjetno počasen začetek.Taylor je dosegel prvo stopničko v ligi, 811 m, in zdaj je vodil novo ligo NFL v hitrih touchdownih, medtem ko vi pritrjujete, da ima Austin Ekeler za največ skupnih touchdownov. Najnovejši Colts poskušajo tudi z učinkovito obrambno skupino, saj so se lani uvrstili na drugo mesto med odvzemi in deveto v lanskem pozdravu.